Рубрика на Лапаков

Рубрика на Лапаков

Свилен Лапаков

Свилен Лапаков Още през 1997 г. започва да работи с алтернативни методи за въздействие върху комплексното състояние на човека. Тогава открива кабинет за консултиране заедно с психоложката Ивелина Кръстева във Варна. От тогава започва академичното надграждане и усъвършенстване в алтернативната медицина.
Защо е необходима среща с Онкопсихолог Защо е необходима среща с Онкопсихолог?
Предмет на онкопсихологията са емоционалните реакции на пациентите, болни от рак, на членовете на семейството им и на лицата, които се грижат за болните.

Човек може да изпълнява огромно количество роли – да бъде родител, началник, подчинен, възлюбен, може да развие най-различни качества – ум, обаяние, чувство за хумор, но… от даден момент в живота си той може да се превърне в „раково болен”. Цялата човешка същност, която го представлява, изведнъж се заменя, идентифицира с болестта. Всички от неговото обкръжение, включително и лекуващият го лекар, забелязват едно – физическия факт на онкологичното заболяване и всички форми на лечебни практики ще имат за обект изключително физическото тяло на човека, но не и неговата личност. [… виж цялата статия…]

0 Коментара

Няма коментари.

Няма коментари. Ако желаете напишете вие първи коментар.

Напиши коментар

Напиши коментар

Био масло от коноп с 10% канабидиол - CBD 10 %

Потърсете ни в социалните мрежи

Задай въпрос към лекар

Информационен бюлетин

Какво е информационен бюлетин?