BezRak.com

Прочети още статии на тема:

други алтернативни лечения

Алтернативни лечения на рака

Алтернативни лечения на рака
07 септември 2014

Съществуват стотици алтернативни лечения на рака, но по-малко от десетина са достатъчно силни, за да дадат истинска надежда за оцеляване на болните с напреднал рак. Тези лечения се наричат „Стадий ІV”-протоколи или „първостепенни” протоколи и ще бъдат разгледани няколко от тях.

Тези протоколи са измежду най-добрите за домашно лечение на рака, но в действителност някои от тях се прилагат и в клиники за природна медицина.

Въпросът е: кои от тези протоколи могат да се комбинират безопасно и имат синергично действие при едновременно приложение? В почти всички случаи природните лечения на рака могат и трябва да се комбинират, но има и изключения от това правило.

Така например протоколите Селект Будвиг („Cellect-Budwig”) и „Цезиев хлорид”, които използват високите нива на алкалност, за да забавят разпространението на рака, не трябва да се комбинират! По-скоро те не трябва да бъдат използвани един след друг (трябва да има поне три седмици между приложението им).

Тези протоколи не трябва да се комбинират и с протоколи, включващи сода за хляб, цезий или калций.

Протоколите „Протосел” („Protocel”), „Гравиола” („Graviola”) или „Пау Пау” („Paw Paw”) не трябва да се комбинират с пчелен мед, DMSO или MSM. В случая медът, DMSO или MSM ще неутрализират действието на продуктите в посочените протоколи.

„Протосел”, „Гравиола” и „Пау Пау” се опитват да намалят ATФ енергията, докато протоколите с мед, DMSO и MSM, убивайки микроорганизмите вътре в раковите клетки, увеличават ATФ енергията.

С изключение на тези примери, природните лечения на рака почти винаги могат да се комбинират едно с друго и обикновено са синергични.

Разбираемо е, че раковите клетки трябва да бъдат убити или превърнати в нормални клетки, но това е само един от аспектите на природното лечение на рака. Лечението трябва да изгради имунната система, да свие туморите, да се справи с микроорганизмите (които са причина за рака), да се справи с млечната киселина в кръвния поток (което изисква MSM или DMSO), да се справи със слабостта (т.н. цикъл на кахексия) и т.н.

За съжаление друг ключов момент при избор на лечението за рак са парите. Повечето раково болни, обръщащи се към природната медицина, са с малко или никакви средства и не могат да си позволят най-добрите лечения. Тяхната единствена възможност е да изберат най-добрата комбинация, отговаряща на техния бюджет. Те вероятно накрая ще се спрат на протокола „Изключително евтин протокол”.

Друг аспект е „оставащото време”. Ако не предприемат нещо, много раково болни имат само броени месеци живот. Поради тази и други причини те се нуждаят от лечение, което да започне да работи бързо.

Друг ключов момент е експертната помощ. Някои от протоколите включват такава помощ обикновено на разумна цена или изобщо без заплащане.

Виж продължение: Първостепенните лечения за стадий IV

Сподели
Прочети още статии на тема:

други алтернативни лечения

0 Коментара

Няма коментари.

Няма коментари. Ако желаете напишете вие първи коментар.

Напиши коментар

Напиши коментар

Био масло от коноп с 10% канабидиол - CBD 10 %

Потърсете ни в социалните мрежи