BezRak.com

алтернативни терапии

Витамин B17

Витамин B17
06 юли 2018

Витамин В17

Витамин B17 Витамин В17, познат още като „амигдалин“, е бил изолиран за първи път в чист вид през 19 век от горчивия бадем, а по-късно е открит и в други растения.
Амигдалинът е гликозид, съставен от две молекули глюкоза, бензалдехид и цианогрупа.

В най-голямо количество той се съдържа в ядките на кайсията, както и в тези на прасковата и горчивия бадем.
Древни цивилизации в Египет и Китай са използвали горчивия бадем като лечебно средство.

Анализирайки хранителния режим на различни народи на света и честотата на раковите заболявания, американският биохимик Ернст Кребс стига до извода, че тези от тях, в чието меню в значителна степен са застъпени продукти, богати на витамин В17, много по-рядко боледуват от рак.

Народът Хунза

Народът Хунза Уникални в това отношение са членовете на немногочисления народ Хунза, обитаващ едноименната долина в Хималаите, в областта Каракорум – Пакистан. Този народ се радва на отлично здраве и продължителност на живота над 100 години. При тях в продължение на десетки години не е регистрирано нито едно раково заболяване.

Според Кребс в значителна степен тези удивителни показатели следва да се обяснят с особената диета на този народ, включваща сушени кайсии, масло от кайсиеви ядки и просо, всички особено богати на амигдалин. Американският биохимик твърди, че раковите клетки притежават ензим, който води до разпадането на амигдалина до описаните по-горе вещества – глюкоза, бензалдехид и хидрогенен цианид. Именно освободеният цианид от този разпад „унищожавал“ раковите клетки. Нераковите или здравите ракови клетки в човешкия организъм обаче остават невредими, тъй като те притежават друг ензим (роданаза), който конвертира цианида в безвредната форма тиоцианид. Разбира се, когато приемате продукта, не бива да превишавате допустимата дозировка, указана от Вашия лекар.

Банер - Витамин B17 (Амигдалин)

Напитка от кайсии

Ползи от употребата на кайсии Аналогична на племето Хунза пряка зависимост между завишената консумация на витамин В17 и честотата на раковите заболявания се наблюдава и в други райони на света – например у индианците в американския щат Ню Мексико.

Тяхната любима и широко разпространена напитка се получава от костилките на кайсиите, прасковите и черешите. Раковите заболявания на тези местни индианци са изключителна рядкост.

Изследването на Едуард Грифин

Книгата “Свят без рак” Своята книга “Свят без рак” американският писател Едуард Грифин посвещава на историята на едно откритие, чийто главен герой е витамин В17 или амигдалин – веществото, което според него бързо помага на организма да се справи с раковите клетки.

Авторът дава научни обяснения на лечението на рака с виамин В17 и недоумява защо ортодоксалната медицина обяви война на лекарството, с което много клиники успешно излекували пациентите си.
Авторът на книгата намира отговора на този въпрос в политиката и в икономическата мотивация на онези, които доминират във фармацевтичната промишленост. Всяка година милиарди долари се изразходват за изследвания в областта на рака, други се харчат за производството на химически съединения за лечението на болестта. С една дума – от раковата индустрия в САЩ (а и по света) живеят много повече хора, колкото умират!

Ако лекарството е едно просто съединение, срещащо се в кайсиевите ядки, то това би се противопоставило на една гигантска индустрия. Фармацевтичните компании провеждат изследвания само с химическите съединения, които те създават. Те никога няма да проведат изследване с прости, натурални вещества, които може да си набавите от плодове, които се продават във всеки супермаркет, защото те не могат да се патентоват…

Въз основа на тези данни народните лечители по цял свят популяризират метода за лечение на ракови заболявания с помощта на екстракта от кайсиеви ядки и дори фармацевтични компании започват да произвеждат лекарства със съдържание на веществото. Днес продуктът се произвежда и в България.

Купете Амигдалин от Др. Биомастер – гарантирано качество на достъпна цена.

Забележка: Както при всички останали хранителни добавки, когато приемате продукта, не бива да превишавате допустимата дозировка, указана на опаковката, или предписана от Вашия лекар.

Ако имате нужда от консултация с лекар за използването на Амигдалин, както и на други продукти, имащи отношение към борбата с рака, не се колебайте да се свържете с нас на тел: 02/ 952 51 99

Сподели

0 Коментара

Няма коментари.

Няма коментари. Ако желаете напишете вие първи коментар.

Напиши коментар

Напиши коментар

Био масло от коноп с 10% канабидиол - CBD 10 %

Потърсете ни в социалните мрежи

Информационен бюлетин

Какво е информационен бюлетин?