BezRak.com

лечение

БЪЛГАРСКА ФИРМА ОРГАНИЗИРА ДАРИТЕЛСКА АКЦИЯ В ПОДКРЕПА НА ДЕЦАТА С РАК!

БЪЛГАРСКА ФИРМА ОРГАНИЗИРА ДАРИТЕЛСКА АКЦИЯ В ПОДКРЕПА НА ДЕЦАТА С РАК!
20 септември 2018

„Доктор Биомастер“ (Dr. Biomaster) съществува от 2003 година и представлява редица реномирани европейски компании за природна медицина от Германия, Италия, Австрия, Холандия, Канада и САЩ. Служители на фирмата ни са 5 български лекари – натуропати.
През 2018 година компанията отбеляза своята 15 годишнина, като на 15 септември започна кампания с цел подкрепа на децата с рак в България.

Разговаряме с управителя на компанията, г-н Гочо Гочев:

Гочо Гочев - управител на фирма "Доктор Биомастер"– Господин Гочев, защо организирахте тази кампания?

– Благодаря Ви за готовността да публикувате информация за нашата кампания. В световен план, точно месец септември е месецът за повишаване осведомеността по отношение на онкологичните заболявания при децата. Тъй като тази година отбелязваме своя петнадесети юбилей, ръководството реши да дарим 15 % от продажбите за септември на продукти с логото на компанията в подкрепа на Клиниката по детско-юношеска онкология и хематология в ИСУЛ – „Царица Йоанна“ в гр. София. Смятаме да закупим апарат за там. Също така, в продължение на 1 месец ще предложим безплатни консултации на родителите на онкоболни деца в кабинетите на „Доктор Биомастер“ в страната.

– Какъв апарат ще бъде закупен с отделените средства?

– Кампанията на Доктор Биомастер има за цел закупуването на Infusomat fMS, производство на „Б. Браун Мелзунген“ АД, Германия.

– Смятате ли, че е важно да има повече кампании в България като Вашата?

– Кампанията е своеобразна подкрепа на децата и юношите, борещи се с болестта, както и на техните семейства. Статистиката отбелязва рязко покачване на процента на децата с ракови заболявания както по света, така и у нас. По последни данни в световен мащаб всяка година около 200 000 деца са диагностицирани с рак, като 20% умират от коварната болест поради липса на средства и квалифицирана медицинска помощ. В България има много проблеми, свързани с лечението на онкохематологичните заболявания при децата. Но въпреки всичко, децата се борят упорито за живота си и успяват да преодолеят болката, невъзможността да се занимават с любимите ежедневни неща, да ходят на училище и да се срещат с приятелите си. Много често те са по-силни от нас! Нашият екип дълбоко съпреживява тяхната болка и болката на семействата им и затова решихме да дарим средства именно за подкрепа точно на тази така уязвима група.

– Какво трябва да знаем по отношение на онкологичните заболявания при децата?

– Детският рак е различен от рака при възрастните и се нуждае от специфично лечение. Необходимо е децата, диагностицирани с рак да получават най-доброто лечение, от което се нуждаят и ние като общество ТРЯБВА да можем да им го предоставим! Това е наша морална отговорност като общество. Може би на първо място – необходимо е в болничните звена да са добре оборудвани с необходимата техника за провеждане на нужното лечение! Необходимо е също така да има повече отделни болнични звена и мултидисциплинарни екипи за педиатрична грижа за децата с онкохематологични заболявания. Лечението и грижите за детския рак изискват цялостен интердисциплинарен екип, който да осигури не само медицинско лечение и допълваща терапия, но и психосоциална подкрепа за детето и цялото семейство.

– Какво представлява безплатната консултация на семействата в кабинетите на Вашата компания?

– В нашата компания, в градовете София, Пловдив, Стара Загора, Бургас и Варна работят 5 високо квалифицирани лекари – специалисти по фитотерапия и микотерапия. Те са в състояние да препоръчат фитотерапия, която да действа като комплементарна терапия към предложеното от болничното заведение стандартно лечение. В Германските клиники, както и на Изток – в Китай и Япония – имунотерапия чрез натурални средства се практикува успешно вече от десетилетия. Това е само в помощ на пациентите. Заради професионализма на нашите служители и лекари и заради чистотата и високата концентрация на активни вещества в продуктите, с които работим, ние имаме хиляди доволни клиенти в цяла Европа.
Нашите специалисти са наблюдавали, че употребата на препаратите от лекарствени гъби, с които работим, както и на другите ни специализирани препарати – Алое Арборесценс, ЕСИАК, канабидиол (CBD) и др. водят до подобрение на качеството на живот на пациентите. Когато се провеждат стандартните видове терапия: химио – и лъчетерапия, тези препарати подпомагат организма да се справи по-бързо със страничните ефекти, като оказват подкрепа на всички органи и системи – сърце, бъбреци и др. При пациентите, които употребяват продуктите, се наблюдава подобрение на кръвните показатели и в по-малка степен окапване на косата, световъртеж, гадене и повръщане след химиотерапия.

– В заключение, какво още бихте искали да кажете на децата, които страдат от това тежко заболяване и на техните семейства по повод на тази кампания?

– Дълбоко вярвам в това, че всяка една компания трябва да се занимава с благотворителност – до колкото ѝ стигат силите. Моралът ни задължава да показваме социална отговорност към обществото. Радостен съм, че в момента имаме добър повод и възможност да го направим и от сърце се надявам да бъдем полезни. Екипът на „Доктор Биомастер“ напълно разбира трудностите, пред които се изправят децата и техните семейства по време на лечението и след това. Пожелавам на всички повече сили и смелост в борбата!

Кампания на "Доктор Биомастер" - "Шанс за децата с рак" ПОДКРЕПЕТЕ „ДОКТОР БИОМАСТЕР“ В КАМПАНИЯТА ЗА ДЕЦАТА, ЧИИТО ЖИВОТ Е БИЛ ДОКОСНАТ ОТ РАКА!

ДА ИМ ПОМОГНЕМ ЗАЕДНО!

Повече информация за кампанията, както и за фирма „Доктор Биомастер“ може да научите на сайта: www.drbiomaster.com и на тел.: 0878 780 302.

Компанията е официален спонсор на „Общество по лекарствените гъби България“: www.mikoterapia.bg

Сподели

0 Коментара

Няма коментари.

Няма коментари. Ако желаете напишете вие първи коментар.

Напиши коментар

Напиши коментар

Био масло от коноп с 10% канабидиол - CBD 10 %

Потърсете ни в социалните мрежи

Информационен бюлетин

Какво е информационен бюлетин?