BezRak.com

Прочети още статии на тема:

лекари

д-р Галина Димова

09 септември 2015

д-р Галина Димова - въпроси за микотерапиятаЗавършва висшето си медицинско образование във ВМИ гр. София през 1986 г. Работи като участиков лекар в СЗС, лекар вътрешно отделение, завеждащ физиотерапевтично отделение.

Следдипломната й квалификация включва курсове по: електро-диагностика, лазертерапия, мануална терапия, рефлексотерапия, СКЕНАРтерапия, Су-Джок, специализирана кинезитерапия при деца с детска церебрална парализа, кинезитерапия в областта на травматологията и ортопедията, физиотерапия при белодробни и сърдечно-съдови заболявания.

Интересът и към холестичните методи на лечение датира от 1990 г., когато започва да практикува рефлексотерапия успоредно с работата й като ординатор във вътрешно отделение и от тогава следи новостите в световната медицинска практика в областта на интегративната медицина за профилактика и лечение на обществено значими заболявания.

От 2012 г. работи с немските биорезонансни апарати BICOM. Учасвала е в семинари по биорезонанска диагностика и терапия в Германия и Македония.

Член е на „Българския лекарски съюз“ и „Общество по лекарствените гъби България“.

За консултация в областта на микотерапията / фунготерапията или биорезонансен тест, трябва да запазите предварително час. Кабинетът й се намира на ул. Родопи 68, вход в дясно, ет. 2.

д-р Галина Димова: GSM 0878 790 337   скайп bezrak-dr.dimova

 

Контакт с д-р Галина Димова:

Можете да приложите епикриза.

Моля, потвърдете желанието си за предоставяне на информация!
Потвърждавам желанието си да предоставя информация, свързана с актуалното ми здравословно състояние, както и изричното си съгласие за обработването на съдържащите се в тази информация лични данни, които може да се отнасят до здравето в съответствиe с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни (GDPR) и в съответствие с Правилата за защита на личните данни на потребителите на Уебсайта http://bezrak.com посочени тук.

Сподели
Прочети още статии на тема:

лекари

0 Коментара

Няма коментари.

Няма коментари. Ако желаете напишете вие първи коментар.

Напиши коментар

Напиши коментар

Био масло от коноп с 10% канабидиол - CBD 10 %

Потърсете ни в социалните мрежи