BezRak.com

най-добрите алтернативни лечения

Електромедицински протоколи

Електромедицински протоколи
11 ноември 2014

Вече обсъдихме апаратите „Photon Genius” и „Photon Genie”. В тази част ще дадем кратко описание на други два основни електромагнитни протокола – уредите „Rife Machines” и „Боб Бек” („Bob Beck”).

Тези устройства са невероятно деликатни. Пациентът рядко усеща дори, че уредът е включен. Някои пациенти, ползващи GB-4000 M.O.P.A., го слагат до леглото си и го включват, когато си лягат. В зависимост от програмата, уредът се изключва сам след 2, 3, 4 или 8 часа.

Но не се оставяйте да бъдете излъгани от деликатността на протоколите с честотни генератори. За микроорганизмите те са смъртоносни. Честотните генератори, тази толкова деликатна форма на „електромедицината”, са всъщност едно много силно алтернативно лечение на рака, което може да превърне раковите клетки в нормални.


GB-4000 протоколи – [Rife машини] – M.O.P.A. за 7200 лв. и SR-4 за около 4100 лв.

Още през тридесетте години д-р Роял Райф, микробиолог, е лекувал рак, като е прилагал електрически вълни. Неговата технология е спряна от медицинските власти и изгубена за света в продължение на над 70 години. След много години работа на множество хора, технологията на Райф бе възпроизведена през 2008 г. чрез създаването на GB-4000 – честотен генератор с линейно усилване. По-късно бе създадено и плазмено устройство, наречено GB-4000 M.O.P.A.

Има няколко ситуации, при които електромагнитните устройства са изключително важни, а именно:

1) Когато пациентът не може да смила храната ефективно (обикновено поради операция на стомаха или колона).
2) Когато пациентът не може да извлича хранителните вещества от храната (обикновено поради химиотерапия).
3) Когато ракът се е разпространил из целия организъм.
4) Когато пациентът има рак на костите или костния мозък.
5) Когато ракът е в лимфната система.
6) Ако има риск за раково болния при възникване на възпаление или оток, свързани с лечението.
7) Когато типът рак включва масивна инфекция (въпреки че за да бъде ефективно устройството, трябва да се идентифицира микроорганизмът – всеки такъв има своя собствена резонансна честота или M.O.R.)

В такива ситуации този тип лечение е или ефективен или критично важен допълващ протокол, въпреки че при рак на мозъка, рак на костния мозък, рак на костите, рак на гърлото, рак на езика, рак на лимфната система, се препоръчва само GB-4000 M.O.P.A. (вместо GB-4000 SR-4).

Цената на GB-4000 с линеен усилвател (SR-4), сравнена с цената на други мощни природни лечения на рака изглежда по-висока, но когато се вземе предвид, че заплащането е еднократно (около 4100 лв.), се вижда, че цената е средно висока.

GB-4000 с M.O.P.A. е плазмено устройство, което първоначално също е проектирано от Роял Райф. Деветдесет и седем ватовото плазмено устройство е по-ефективно срещу рака отколкото 10-ватовия усилвател, но струва около 7230 лв. По-ефективно е не само защото е по-мощно, но и защото може да достигне до всяка клетка на тялото, докато електрическите вълни (т.е. SR-4) следват пътя на най-малкото съпротивление. Освен това, има много места по тялото, където не може да се постави надеждно електрод.

В интернет има протокол за използване на двете устройства стъпка по стъпка, бутон по бутон, но страницата е защитена с парола.

Използването на електромедицинско устройство заедно с което и да е нутриционално лечение на рака е винаги добра идея.

Електромедицинските устройства ревертират директно раковите клетки в нормални и така облекчават тежестта, с която трябва да се справят нутриционалните протоколи.


Протоколът „Плазма-Бек” („Plasma-Beck”) (Стадий IV-протокол)

Протоколът „Плазма-Бек” използва GB-4000 M.O.P.A плазмена “Райф Машина” (“Rife Machine”) и протокола на Боб Бек. Те се прилагат по едно и също време и поради това ползването им не изисква допълнително време.

GB-4000 M.O.P.A. е най-мощното електромедицинско устройство, което използва технологията на Райф. То работи много по-бързо от протокола на Боб Бек. Протоколът на Боб Бек е широкообхватен протокол за свръхзареждане на имунната система.

Това е един протокол за всички болни от рак, но не трябва да е първи избор за болните с много напреднал рак, които са „с единия крак в гроба”. За такива болни са протоколи като „Фотон”, „Селект-Будвиг” (който включва GB-4000 M.O.P.A.) или протоколът „Цезиев хлорид”.

Протоколът „Плазма-Бек” се препоръчва специално за болни от рак с: меланом, сквамозноклетъчен карцином, сарком и рак на матката поради това, че фокусът на този протокол е в отърваването на тялото от специфичните за тези видове рак микроорганизми.

Най-доброто от всички лечения е протоколът Скилинг Кер („Skilling-Kehr”), който включва протокола „Фотон” и протокола „Плазма-Бек”, които са синергични.


Протоколът „Райф-Бек” („Rife-Beck”) (цялостен протокол)

Протоколът „Райф-Бек” използва само GB-4000 SR-4 линеен усилвател.

Протоколът е замислен така, че да се постигнат предимствата на Райф технологията и Бек технологиите в едно единствено устройство и това е SR-4.

Този протокол е предназначен за хора, които не могат да си позволят M.O.P.A., но се нуждаят както от електромедицина, така и от нутриционални протоколи.

Този протокол е почти идентичен с протокола „Изключително евтин протокол” плюс GB-4000 SR-4.


Протоколът „Изключително евтин протокол” (цялостен протокол)

„Изключително евтин протокол” използва протокола „Боб Бек” („Bob Beck”) и около десетина други нескъпи лечения на рака, които сами по себе си лекуват рак. „Изключително евтин протокол”, както подсказва името му е най-евтиното, но високо ефективно лечение на рака.

Като допълнение към протокола „Боб Бек” (по-голямата част от който може да се състави у дома „за жълти стотинки”), този протокол добавя няколко много мощни нутриционални протокола.


Протоколът „Бил Хендерсън” („Bill Henderson”) – около 390 лв. месечно

Подобно на протокола „Изключително евтин протокол”, този протокол не е скъп. Вместо да използва за алкализиране на клетките алкални минерали, той използва „антиракова диета”. В действителност „антираковата диета” е ключова част на този протокол.

Протоколът на Бил Хендерсън е предназначен също за изграждане на имунната система и отстраняване безопасно и деликатно на раковите клетки.

Бил Хендерсън е експерт в справянето с дентални кавитации, които засягат много раково болни и особено пациенти с рак на гърдата. Телефонната му подкрепа се изразява в консултация, струваща около 315 лв. Тя се препоръчва на всички раково болни, които използват този протокол, но се изисква за болните с напреднал рак.

За информация можете да се обърнете към някои от лекарите, членове на Обществото по лекарствени гъби България. (www.mikoterapia.bg)


Протоколът „Боб Бек” („Bob Beck”)

Този електромедицински протокол е в действителност част от някои от споменатите по-горе протоколи, но може да се използва и самостоятелно при някои новодиагностицирани пациенти. Освен това, този протокол може да се използва когато пациентът е в ремисия, защото чрез свръхзареждането на имунната система той предотвратява завръщането на рака.

Протоколът „Боб Бек” се прилага от години, но едва към 2011г. изследователите на рака разбраха, какво се опитва да каже за рака покойният д-р Боб Бек (д.н. по физика) във видеата си. Коментарите му за рака не са ясни, защото в тях фокусът е върху СПИН.

Смята се, че средностатистическият човек има в тялото си към 900 грама вредни микроорганизми. Те са опустошителни за имунната система. Чудо на Майката Природа е, че нашата имунна система изобщо функционира под тяхното бреме.

Протоколът „Боб Бек” освобождава тялото от тези 900 грама микроорганизми – от всички тях (поне от тези, циркулиращи с кръвта)! Имунната система започва да функционира с пълния си капацитет (при положение, че получава добри хранителни вещества).

Преди появата на протокола на Боб Бек никой не знаеше какъв е пълният капацитет на имунната система. Днес ние знаем, че имунната система унищожава раковите клетки по-добре, отколкото някога сме си представяли.

Виж продължение: Лечение без електромедицина

Сподели

0 Коментара

Няма коментари.

Няма коментари. Ако желаете напишете вие първи коментар.

Напиши коментар

Напиши коментар

Био масло от коноп с 10% канабидиол - CBD 10 %

Потърсете ни в социалните мрежи

Информационен бюлетин

Какво е информационен бюлетин?