BezRak.com

Прочети още статии на тема:

други алтернативни лечения

Кислородът убива рака

Кислородът убива рака
21 септември 2017

Съгласно последните наблюдения в световен мащаб, шансът човек да заболее от рак е 50/50. Просто трябва да бъдат обърнати вероятностите в наша полза, използвайки за целта един чудесен химичен елемент. Кислорода може да бъде ползван за унищожаване на раковите клетки. Естествено, първото нещо което може да си помислим е, че раковата клетка, която не приема достатъчно кислород, ще се свие и ще загине… случаят изобщо не е такъв.

Когато се спомене „кислородна терапия” в медицинските среди, скептиците веднага изтъкват, че в нито един от случаите нищо не е доказано. Има една подробност, на която може да се вярва – и тя е, че противораковите организации се позовават на неправилна статистика. Според нея смъртността от рак доказва, че традиционните методи не са 100% ефективни.

Разликата между алтернативните терапии, съпоставени с конвенционалните лечебни методи (химиотерапия, лъчетерапия и хирургично лечение) е, че първите са безвредни. Дори и да не са успешни, те няма да добавят допълнителни проблеми към състоянието на пациента или да го убият. За разлика от химиотерапията и лъчетерапията, организма няма да представлява опустошен терен, който не може да се защити от най-простата настинка, да не говорим за рака.

Раковите клетки коренно се различават от останалите клетки в организма. Метаболитните пътища, по които те произвеждат енергия за съществуване и размножаване са уникални и опасни. Нормалните клетки обичат кислорода, раковите – не. Те предпочитат глюкоза (захар). Германският лекар Ото Варбург получава Нобелова награда през 1931 година за работата си, доказваща, че раковите клетки използват не-кислороден механизъм, за да живеят.

Кислородът осигурява много по-малко енергия на раковите клетки от глюкозата (само 2 енергийни молекули, вместо 36 от глюкозата). Затова, давайки на организма изобилие от кислород се осигурява един много разумен начин за борба с рака.

Видове кислородна терапия за борба с рака

Съществуват няколко различни форми на кислородна терапия, които могат да се имат предвид. Хипербарната оксигенация е метод, при който в тъканите и кръвта се подава кислород под високо налягане. Използва се по-рядко за лечение на онкологични заболявания. „Обливане” с кислород: представлява повишено оксигениране посредством пероксид или озон. И двете субстанции са свръх-заредени с кислород и осигуряват кислороден удар на организма.

Ключът към успеха на кислородната терапия е да се намери опитен алтернативен специалист, който да провежда процедурите. Въпреки, че нито пероксидът, нито озонът са опасни като химиотерапията, те все пак могат да нанесат вреди, ако се използват неправилно. Най-често се доставят в организма интравенозно, или чрез извеждане на кръвта извън тялото, където става нейното оксигениране, след което се връща обратно в кръвоносната система. Според повечето специалисти в областта, този метод е по-безопасен. Другите начини за прилагане на кислород звучат по-странно (и плашещо), но също са актуални и ефективни.

Ректалното инсуфлиране представлява подаване на озон и пероксид през правото черво. Едно от предимствата на този метод е, че се предотвратява кашлечният рефлекс, наблюдаван при интравенозно подаване на озон. Тази техника може да се прилага и вагинално. Най-важната цел е да се подадат високи дози кислород в организма, който да накара раковите клетки да се свият и загинат.

Авторката на тази статия, проф. Кейт Скот-Мъмби предпочита интравенозния пред другите методи, тъй като той позволява визуална оценка на цвета на кръвта на пациента след увеличаване на кислородните концентрации. Венозната кръв е тъмно червена преди оксигенацията, след което цветът се променя в светло червен. Първоначално терапията започва с ежедневни процедури (при лошо състояние на пациента – повече от веднъж дневно), след това два пъти седмично и накрая – веднъж седмично, докато състоянието се подобри трайно.

Независимо от твърденията на фармацевтичните институции, че кислородната терапия е опасна – където неизменно се посочва примера с пациент, починал при такава терапия (всъщност той е загинал от болестта си) – няма причини за страх от този метод.

Остарелите методи, използвани от конвенционалната медицина не са се подобрили. Хората умират всеки ден вследствие на хирургично лечение, лъчелечение или химиотерапия. Но въпреки това тези терапии продължават да се прилагат. Хората не живеят по-дълго, защото лъчите внезапно са станали по-добри. Хората просто четат и обръщат внимание на организма си, така болестта се улавя по-рано и се лекува.

Информирани пациенти… това е ключът ракът да не взема повече жертви. Ползването на кислород за унищожаване на раковите клетки е прието по цял свят с отлични резултати. Внимателен и точен избор на специалист се дава от Международната Асоциация за Оксидативна Медицина. Винаги се препоръчва консултация със специалист, дали такъв вид лечение е подходящ за пациента.

Само защото не се помества в „нормите”, не значи, че лечението не е ефективно. Трябва да се помисли за уврежданията, които нанасят лъчетерапията и химиотерапията на всяка клетка от организма… и все пак милиони хора се подлагат на това всяка година! Трябва да се опитат и неща, които се намират в природата около нас.

Източник: The Truth about cancer( Prof. Keith Scott-Mumby MD, MB ChB, PhD)

Прочети още статии на тема:

други алтернативни лечения

0 Коментара

Няма коментари.

Няма коментари. Ако желаете напишете вие първи коментар.

Напиши коментар

Напиши коментар

Продукти с конопено масло от Hemp-products.bg

Есиак чай - продукт за силна имунна система

Потърсете ни в социалните мрежи