BezRak.com

Прочети още статии на тема:

видео

Паразитите – Български език

08 юли 2015

Как можем да се заразим с паразити и как ни въздействат?

Паразитът е организъм, който се развива за сметка на гостоприемника си. Паразитите не убиват гостоприемника си директно, а го използват, за да се хранят и развиват в него. Ако паразитът не се отстрани процесът може да продължи дълги години.

Видеото проследява разказите на няколко пациента (с щастлив край), заразени с различни паразити.

Пациент №1:
Първоначално проявява признаци, наподобяващи мигрена. Започва лечение на мигрена, но когато започва да получава пристъпи на гърчове, осъзнава, че положението е по-сериозно. Подлага се на електромагнитен резонанс, който показва съществуването на паразити в нейния мозък. Чрез прием на лекарства успява да убие повечето от тях. Налага се да се подложи и на хирургична операция. За щастие операцията се оказва много успешна и жената е излекувана.

Пациент №2:
Разказ на културист – 117 кг. Заразява се с чревен паразит в Перу.
Симптомите започват с оригване, повръщане и спазми. Организмът му постепенно се обезводнява. В крайна сметка губи 32 кг. Но успява да се излекува напълно.

Пациент №3:
Заразява се с паразит в Мексико. Оказват се ларви на кръгъл червей, попаднали в стомаха на пациента чрез храната. Паразитът се развивал в организма ѝ в продължение на 3 години. Успяха да се освободи от тях за няколко месеца чрез билково лечение.

Пациент №4:
Приел паразит – тения, посредством хранене с неправилно приготвена риба (сурова риба). Тенията е прикрепена към стената на червото на пациента и е с дължина от почти 60 см. Отстранява по-голямата част от нея физически, а главата ѝ чрез прием на лекарства.

При съмнение за паразити веднага трябва да се обърнем към медицинско лице.

Прочети още статии на тема:

видео

0 Коментара

Няма коментари.

Няма коментари. Ако желаете напишете вие първи коментар.

Напиши коментар

Напиши коментар

Продукти с конопено масло от Hemp-products.bg

Есиак чай - продукт за силна имунна система

Потърсете ни в социалните мрежи