Рак

Първостепенните лечения за стадий IV

Първостепенните лечения за стадий IV
11 ноември 2014

Трите най-силни лечебни протокола с природни средства, посочени на този уебсайт, са протоколите „Фотон”, „Селект Будвиг” („Cellect-Budwig”) и „Цезиев хлорид”.

Протоколът „Фотон”

Протоколът „Фотон” струва от 7085 лв. до 41725 лв. в зависимост от това, кое устройство „Фотон” се купува. Главната подкрепа за „Photon Genius” и „Photon Genie” идва от Института „Ed Skilling”, който предоставя консултации.

За много отслабени раково болни е необходимо устройството „Photon Genius”, което може да бъде закупено или използвано в някоя клиника или нечий дом. Той предпазва болните с напреднал рак от силно отслабване!

Протоколът „Селект-Будвиг” („Cellect-Budwig”)

„Cellect” е хранителна добавка, предназначена главно за пациенти с рак, но е изключително ефективна и при други хронични болести и терминални състояния. Представлява прах и съдържа витамини, минерали, микроелементи, аминокиселини и други съставки. Ефективна е при всички стадии на рака, но акцентът е при хората с напреднал рак.

Приемът на „Cellect”, придружен от промяна на диетата и начина на живот, е довел до ремисия на много раково болни.

Още от седемдесетте години се знае, че третирането с алкални средства е от най-голяма важност за забавяне разпространението на рака. Този протокол е такъв алкален протокол.

Самият продукт „Cellect” е pH балансиран, а раковите клетки имат афинитет към алкалните минерали. Затова алкалните минерали в „Cellect” проникват много лесно в раковите клетки. Това означава, че кръвта е pH балансирана, но вътрешността на раковите клетки е силно алкална.

Изследователят на рака Майк Врентас (Mike Vrentas) е избрал „Cellect” за основа на своя протокол „Селект-Будвиг”. За да подпомогне раково болните, Майк Врентас е изготвил набор от 5 CD аудиофайла, които предоставят подробна информация за приложението на протокола стъпка по стъпка. Аудиофайловете дават информация и за отделни случаи. Майк предлага и техническа подкрепа за протокола. Цената на 5,5-часовите аудио компактдискове плюс двучасова телефонна (или Skype) консултация е около 360лв.

Вече можете да получите консултация по протокола на български език от някои от лекарите, членове на Обществото по лекарствени гъби България. (www.mikoterapia.bg)

Протоколът „Цезиев хлорид” (Стадий IV-протокол)

Това лечение се прилага от седемдесетте години. То се преследва безмилостно в целия свят от профармацевтичните държавни агенции! Цезиевият хлорид се натрупва в раковите клетки и спира разпространението на рака, подпомага прекъсването на цикъла на кахексията и унищожаването на раковите клетки. Този протокол е също „алкален”, като протокола „Селект-Будвиг”.

Подобно на „Селект-Будвиг”, протоколът „Цезиев хлорид” работи по-добре с GB-4000 M.O.P.A. Устройството QRS, което е за болки, може също да бъде използвано заедно с протокола „Цезиев хлорид”.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: ПРОТОКОЛЪТ „СЕЛЕКТ-БУДВИГ” И ПРОТОКОЛЪТ „ЦЕЗИЕВ ХЛОРИД” НЕ ТРЯБВА ДА СЕ КОМБИНИРАТ, защото се получава твърде голяма алкалност!

Специални коментари

За раково болни с много напреднал рак, които спадат към една от следните категории:
1) тежка кахексия
2) много бързо разпространяващ се рак или
3) разпространил се из цялото тяло рак

са подходящи всички изброени по-горе протоколи – „Фотон”, „Селект-Будвиг” с GB-4000 M.O.P.A. или „Цезиев хлорид” с GB-4000 M.O.P.A. и/или QRS за болка. Алкалността забавя много бързо разпространението на рака.

За раково болни от горните три категории, които имат рак на мозъка, се препоръчва протокола „Фотон” или протокола „Селект-Будвиг” поради това, че „Селект-Будвиг” може да започне да се взема в пълни дози по-бързо от цезиевия хлорид. Устройството GB-4000 – M.O.P.A. се препоръчва винаги заедно с „Селект-Будвиг”.

За раково болни от горните три категории, които имат белодробен рак, се препоръчват същите два протокола. При тежки случаи цезиевият хлорид може да предизвика конгестия (кръвонапълване).

За тези, които се хранят чрез венозни вливания, протоколът с цезиев хлорид и неговото електромагнитно устройство са най-добрата опция, тъй като по-голямата част от този протокол е в течна форма.

При пациентите от трите категории е абсолютно необходимо да се работи заедно с доставчика (при прилагане на цезиев хлорид) или с експерт – Майк Врентас за „Селект-Будвиг” поради риск от опасни ситуации. Изследователите от Независимата фондация за изследване на рака предоставят техническа подкрепа при използване на GB-4000.

На пациентите с опасни тумори се препоръчва използването на „Photon Genius” или „Photon Genie”, за да е сигурно, че туморите няма да рецидивират.

Виж продължение: Електромедицински протоколи

Сподели

0 Коментара

Няма коментари.

Няма коментари. Ако желаете напишете вие първи коментар.

Напиши коментар

Напиши коментар

Био масло от коноп с 10% канабидиол - CBD 10 %

Потърсете ни в социалните мрежи

Информационен бюлетин

Какво е информационен бюлетин?