BezRak.com

Прочети още статии на тема:

разбиране на лечението на рака

Разбиране на лечението на болестта рак от алтернативната медицина

Разбиране на лечението на болестта рак от алтернативната медицина
15 април 2018

Описани са прилагани от болни природни лечения, като в някои от случаите това са лечения с един продукт, например сок от моркови, Лаетрил (витамин В17) или ензими. Обяснението един човек да избере лечение с един продукт е появило се твърдение в интернет, че някой се е излекувал от наскоро диагностицирания си рак. А дали това твърдение е истинско? Най-вероятно, да. Но означава ли това твърдение, че сокът от моркови например може да излекува ВСИЧКИ раково болни?

Много природни субстанции могат да излекуват бавно развиващ се рак при новодиагностицирани пациенти, които не са били никога на химиотерапия или радиационна терапия и не са претърпели голяма хирургична интервенция. Но в действителност такива раково болни са малко.

Днес типичният пациент, търсещ природно лечение вече е имал продължителна химиотерапия и радиотерапия (или още ги прилага) и вероятно е имал голяма операция.

Ракът при тези пациенти вече се е разпространил значително и бързо, а имунната им система е увредена по няколко причини – голямо количество млечна киселина в кръвния ток, черен дроб и кръвен поток пълни с микроорганизми, храносмилателен тракт, който почти не може да извлече нутриенти от храната поради причинените от химиотерапията увреждания и т.н.

Пациентите с напреднал рак са „с единия крак в гроба“, а с другия са стъпили на динена кора”. Само сок от моркови няма да излекува такива болни! Нито само Лаетрил или водороден прекис! Трябва да се подходи по-комплексно при лечението на рака.

Избирането само на едно лечение на рака, което и да е от всички, е най-честата грешка, която правят пациентите с рак, които не са били запознати до този момент с алтернативната медицина!

Под „лечение” обикновено се има предвид приложение на само един продукт като например Лаетрил или ензимна терапия, или сок от моркови и т.н. А „протокол” означава комбинация от няколко „лечения”.

Силата и скоростта на въздействие на един протокол трябва да са по-големи от силата и скоростта на развитие на рака.
Ето защо всеки пациент трябва да знае от самото начало на лечението си, какви са „силата и скоростта” на протокол!

Много алтернативни лечения на рака могат да бъдат комбинирани. Голяма част от настоящата статия е посветена на това защо трябва да се комбинират няколко алтернативни лечения на рака. Причините са или в тяхното синергично действие или в различните им задачи.

Защо е необходим протоколът?

Причината е в това, че пациентите с напреднал рак се нуждаят от помощ в няколко различни области! Протоколът трябва да се изготви така, че да се справи с няколко различни проблема.

Повечето протоколи на този уебсайт също съдържат по няколко методики, повечето от които сами лекуват рак или са включени в протокола с някаква специална цел!

Например, ако някой е с бързо разпространяващ се рак, той ще се нуждае от един силно алкален протокол (не трябва да се използва повече от един силно алкален протокол, освен за кратко време в началото на лечението) или от един кислороден протокол, или и от двата. Целта е да се забави разпространението на рака така, че лечението да има повече време да си свърши работата.

Преди да продължим, нека поговорим за това, какво причинява рака, за да получим представа как да го лекуваме.

Виж продължение: Какво причинява рака?

Сподели
Прочети още статии на тема:

разбиране на лечението на рака

0 Коментара

Няма коментари.

Няма коментари. Ако желаете напишете вие първи коментар.

Напиши коментар

Напиши коментар

Био масло от коноп с 10% канабидиол - CBD 10 %

Потърсете ни в социалните мрежи