BezRak.com

най-добрите алтернативни лечения

Стадий IV-допълващи лечения

Стадий IV-допълващи лечения
11 ноември 2014

Това са протоколи, които могат да свръхзаредят първостепенното лечение на рака.


Сок от Лиму (Limu)

Сокът от Лиму може да бъде и самостоятелен протокол, но обикновено се препоръчва да се добавя към други протоколи. Това се отнася особено за болните с напреднал рак. Този продукт „купува време”, което означава, че удължава значително живота и позволява на останалите лечения да си свършат работата.

Този продукт може да даде на основните протоколи няколко допълнителни месеци, за да си свършат работата! Освен това, сокът от Лиму сам е излекувал много раково болни.

Приоритет номер едно за пациентите с напреднал рак е свръхзареждането на не-раковите клетки с нутриенти. Но продуктът прави не само това, а чрез една молекула, наречена фукоидан, подпомага и безопасното унищожаване на раковите клетки.

Препоръчителната терапевтична доза за възрастни е 500 милилитра дневно. Тази дневна доза трябва да се разпредели в няколко малки чашки и да се взема в течение на целия ден! Ако някой не харесва вкуса на сока от Лиму, може да добави към него малко плодов или зеленчуков сок (но не портокалов).


Алое Арборесценс

Този естествено растящ вид от семейство „Алое” се използва от десетилетия в Бразилия и Европа за лечение на рака. То може да се използва като самостоятелен протокол, но понастоящем се препоръчва предимно като допълващ протокол за подпомагане ефективността на други лечения на рака.

Точната формула на продукта е усъвършенствана през годините и е публично известна. Много малко хора имат достъп до зрялото растение, но за щастие има на разположение висококачествен търговски продукт, съдържащ тази формула.

Двете неща, които този протокол прави изключително добре, са изграждане на имунната система и подпомагане на освобождаването от ракови клетки.

Сподели

0 Коментара

Няма коментари.

Няма коментари. Ако желаете напишете вие първи коментар.

Напиши коментар

Напиши коментар

Био масло от коноп с 10% канабидиол - CBD 10 %

Потърсете ни в социалните мрежи

Информационен бюлетин

Какво е информационен бюлетин?