Рак

Фаза 3 – протоколът „Плазма Бек“ („Plasma-Beck“)

Фаза 3 – протоколът „Плазма Бек“ („Plasma-Beck“)

По време на фаза 3, пациентът трябва да продължи с лечението от фаза 2 (протокола „Супер MSM”) и да започне протокола „Плазма Бек“ (Plasma-Beck) – колкото по-скоро след започването на „Супер MSM”, толкова по-добре.

Но GB-4000 M.O.P.A. (или заместващият го) не трябва да бъдат използвани един час преди и един час след приема на MSM и витамин C (или колоидно сребро).

Тези, които нямат достъп до GB-4000 M.O.P.A или не могат да си позволят закупуването на това устройство, трябва да използват останалата част от протокола за фаза 3 без него. Използването на устройството във фаза 3 има за цел да бъдат убити микроорганизмите, намиращи се вътре в раковите клетки, чрез което се изчистват всички ракови клетки. С протокола на Боб Бек се убиват също и микроорганизмите в кръвния поток.

Ако прочетете статията „Какво предизвиква рака”, ще разберете, че ако едно лечение е в състояние да убие всички микроорганизми, намиращи се в раковите клетки, те ще се превърнат в нормални!

Това е идеалният начин за излекуване на рака, тъй като той не оставя никакви остатъци от мъртви клетки, които да натоварват черния дроб. Още през тридесетте години д-р Роял Райф е убивал микроорганизмите в раковите клетки и е превръщал раковите клетки в нормални! Точно това прави днес устройството GB-4000 M.O.P.A.

В кръвния и лимфния поток на болните от рак има почти килограм микроорганизми; има ги и в раковите клетки!

Повечето протоколи във фаза 1 като „Селект-Будвиг”, например, не се занимават особено много с въпроса за микроорганизмите. Затова, когато пациентът завърши протокола си от фаза 1, в кръвния поток и лимфната му система все още има млечна киселина и микроби.

Основният фокус във фаза 3 е справянето с ВСИЧКИ микроби в тялото и изчистване на всички ракови клетки, останали от фаза едно.

Благодарение на освобождаване на тялото от микроби чрез M.O.P.A. и „Боб Бек”, протоколът „Плазма Бек“ ще свръхзареди имунната система и ще ревертира повечето, ако не всички, ракови клетки в нормални. Крайният резултат от този протокол е нула ракови клетки, нула млечна киселина (благодарение на MSM), нула микроорганизми и свръхзаредена имунна система!

Не подценявайте силата на този протокол. Двата електромедицински протокола свършват повечето работа, но хранителните му части също помагат много.

Трябва да спазвате този протокол поне 6 месеца, за да дадете време на протокола на Боб Бек да възстанови имунната система и да създаде „безсмъртна кръв”. Това е абсолютно чиста кръв без никакви микроби и други гадинки (вижте видеата на Боб Бек в YouTube: лекциите „Granada” и „Ventura”).

Виж продължение: Фаза 4 – Протоколът на Bob Beck и MSM/CS или протоколите „Супер MSM”

Сподели

0 Коментара

Няма коментари.

Няма коментари. Ако желаете напишете вие първи коментар.

Напиши коментар

Напиши коментар

Био масло от коноп с 10% канабидиол - CBD 10 %

Потърсете ни в социалните мрежи

Информационен бюлетин

Какво е информационен бюлетин?