Рак

Фаза 4: Протоколът на Боб Бек и MSM/CS или протоколите „Супер MSM”

Фаза 4: Протоколът на Боб Бек и MSM/CS или протоколите „Супер MSM”

Протоколът на Боб Бек, който освобождава кръвния поток и лимфната система от микроорганизми и в крайна сметка свръхзарежда имунната система, е също синергистичен с протоколите MSM/CS или „Супер MSM”.

Протоколът на Боб Бек възстановява имунната система чрез изчистване на кръвния поток от микроорганизми, а протоколите MSM/CS или „Супер MSM” продължават да изчистват млечната киселина и ревертират остатъчните ракови клетки в нормални.

В крайна сметка протоколът на Боб Бек зарежда имунната система достатъчно, за да може тя да се справи с остатъчните ракови клетки.

Тези протоколи трябва да се използват поне една година СЛЕД КАТО пациентът е постигнал „стабилна ремисия”, което означава, че имунната система се оценява като силна, а броят на раковите клетки се оценява като малък.

Пациенти, които са получили много курсове химиотерапия, трябва да приемат през този период и чай „Essiac”.

Специална бележка: Теория за напредналия рак

Има специална статия, посветена на теорията за напредналия рак. В нея се описва, как може да се отрази плеоморфната природа на раковия микроб на някои видове лечения на рак. Статията е главно за тези, които използват алкални протоколи (такива като „Цезиев хлорид”, „Селект-Будвиг”, сода за хляб или калций) или електро-медицина.

В алтернативната медицина алкализиращите и електромедицинските лечения са абсолютно незаменими и са сред най-добрите лечения за рак по света. Необходимо е обаче те да бъдат добре разбрани, за да се предотвратят някои грешки.

Сподели

0 Коментара

Няма коментари.

Няма коментари. Ако желаете напишете вие първи коментар.

Напиши коментар

Напиши коментар

Био масло от коноп с 10% канабидиол - CBD 10 %

Потърсете ни в социалните мрежи

Информационен бюлетин

Какво е информационен бюлетин?