BezRak.com

Прочети още статии на тема:

причини за появата на рак

Има ли връзка между Candida Albicans и рака?

Има ли връзка между Candida Albicans и рака?
31 март 2017

Първата плочка на доминото, която пада и води до повечето видове рак е била – без да го осъзнаваме – под наш контрол…

Червата са наречени „втори мозък”, защото в тях се намират 85% от структурите на имунната система. Интересен е фактът, че повечето от нашите емоции се формират в червата, а не в мозъка. Заради това, всеки път, когато не можете да се справите с вашите емоции, това се отразява на стомаха и/или червата ви.

Дебелото черво е дълго 1.5-2 метра. То е известно като майката на всички органи и съдържа по-голямата част от компонентите на имунната система. Това го прави най-важната част от храносмилателния канал. Когато дебелото черво се третира зле, то отслабва от токсични въздействия и обикновено резултатът е появата на рак. Когато дебелото черво се превърне от дренажна система в помийна яма на организма, се стартира това, което наричаме „ефектът на доминото” – създава се паразитно депо, което довежда до рак.

Това което ускорява домино-ефекта е когато естествено присъстващите в червата кандидозни дрожди бъдат накарани да мутират в Candida Albicans (патогенна гъбичка). Когато това се случи, кандидозните дрожди в храносмилателния тракт се превръщат в живото-застрашаващ хищник.

Какво създава Candida Albicans в организма?

Някои от основните причини са:

 • Приемът на храна с високо съдържание на рафинирани въглехидрати и захар
 • Консумация на алкохол
 • Прием на орални контрацептиви (контрол на раждаемостта)
 • Високо-стресов начин на живот
 • Антибиотици – по предписание или с храната и водата

Антибиотиците превръщат „добрите” бактерии в „лоши” бактерии

Приемът на антибиотици или унищожава „добрите” бактерии, или ги превръща в патогенни. Антибиотиците създават гъбички, които подкопават и могат да сринат цялата имунна система на организма. С 250-те милиона антибиотични рецепти годишно (авторът говори само за САЩ – бел. прев.), издавани от здравеопазната система, всички ние носим риска от отслабване на организма и неспособност да се борим с болестите.

Човешкият организъм съдържа около 85 трилиона клетки. Всеки от нас има избора да носи 10 пъти повече „добри”, или „лоши” бактерии. Ние сме буквално ходещи резервоари с бактерии. Дали те ще станат полезни или вредни, зависи единствено от избора, който правим всекидневно.

Candida Albicans е „пробивен” хищник

Говорейки за избора, вижте какво се случва, ако поверите здравето и живота си на някого. Ако дадете възможност на вашия лекар, с не особено здравословно образование, да ви напише антибиотична рецепта, вашите полезни бактерии или ще умрат, или ще се превърнат в патогенни.

Това поставя началото на верижна реакция, създавайки стотици хиляди микроскопични фабрики, произвеждащи гъбички, наречени Candida Albicans. Тази гъбичка продължава да срива основната част от имунната система на организма. Тя се вкопава и пробива миниатюрни отвори в стената на дебелото черво и кръвоносните съдове.

Тези отвори позволяват на токсичните отпадъци, гъбичките, патогенните бактерии и червеи свободно да навлизат от червото в кръвообращението. Това състояние е известно като „синдром на раздразненото черво” (leaky gut) или малабсорбционен синдром (malabsorption syndrome) и е в основата на развитие на повечето автоимунни заболявания в наши дни.

Навлезли веднъж в кръвообращението, гъбичките имат свободен достъп до всички части на организма. Candida Albicans е анаеробна – т.е. няма нужда от кислород, за да живее. Гъбичките сами си произвеждат енергия и се развиват в безкислородна среда. Щом навлязат в кръвта, те търсят и се настаняват в увредени и нездрави области с ниска енергийна честота на тъканите. Тези ниско-честотни, увредени части на тялото се наричат „слаби места, или връзки” (weak links).

Къде са нашите слаби места?

Всички ние имаме слаби места. Също както слабото място на веригата на велосипеда (там, където е съединена), нашият организъм си има слаби места в тъканите, вътрешните органи и костите. Вие сами знаете къде са слабите ви места. Те се обаждат винаги, когато състоянието ви се влоши, когато се храните зле, или когато сте в емоционален дисбаланс.

Когато честотите (или с други думи – енергията) на организма спадне, поради психически или неуравновесени емоционални токсини, те се отлагат в областите с ниска честота (енергия). Тези части на тялото стават слаби места (връзки) и евентуално се населват с паразитни форми – червеи, гъбички и патогенни бактерии.

Слабите места обхващат нездрави области с ниска енергия, което действа като аларма, представяйки се с възпаление, болка, скованост и развитие на съединителна тъкан. Същата съединителна (фиброзна) тъкан, която се открива при възпалението, ще откриете и в туморите.

Слабите места са GPS-ът на организма

Възпалението, болката и сковаността са не само предупредителни симптоми, а и GPS на организма, който показва, че имунната система е отслабена. Ако тези ниско-честотни и увредени тъкани не бъдат презаредени енергийно и върнати към нормалното им здраво състояние, ще станат седалище за производство на гъбички, които ще постелят пътя на паразитната инвазия.

Паразитната инвазия започва в слабите места и се разпространява, докато не обхване целия организъм, клетка по клетка. Една от основните характеристики на всички нашественици е, че действат като екип по разузнаване и разрушение. Те разрушават това, което вече е готово за разрушаване, източват каквато енергия е останала в клетките и карат отслабените клетки да се променят (мутират) и превръщат тъканите в анаеробни.

Тази нездрава среда води до задушаване на клетките или загиването от глад на здравите тъкани. Гъбичката е опортюнистична инфекция. Когато намери слабо място, тя се настанява и се свързва с мембраните на клетките, пречейки на жизнено-важните рецептори да изпълняват функциите си. Това блокира навлизането на хранителни вещества и кислород във вече увредените клетки.

Клетките избират мутацията пред смъртта

За да оцелеят, увредените тъкани трябва или да мутират, за да изравнят честотата си с тази на гъбичките, да станат анаеробни и да направят захарта свой основен енергиен и хранителен източник, или да загинат от глад и задушаване. Главната цел на всичко живо на този свят е оцеляването. За своето оцеляване увредените клетки естествено, ще предпочетат мутацията, стига да е възможно.

За да мутират, те трябва да превключат пътя на произвоство на енергия от кислороден, към такъв, който не се нуждае от кислород. Веднъж превърнали се в ракови клетки, те повече не се нуждаят от кислород за производство на енергия от хранителните вещества. Основният енергиен източник на раковата клетка е захарта. Какво съвпадение – същата гъбичка, която кара здравите клетки да мутират в ракови, ги захранва със захаро-подобни отпадни продукти.

През 1931 година Ото Варбург (Otto Warburg) спечели Нобелова награда, защото каза на света, че раковите клетки не се нуждаят от кислород и че той е техен враг! „Всички нормални клетки имат абсолютна нужда от кислород, а раковите могат да живеят без него – правило без изключения. Отнемете на клетката 35% от нейния кислород за 48 часа и тя ще се превърне в ракова.” – Ото Варбург.

Време е да възвърнете здравето си

Ефектът на доминото ще продължи, освен ако не вземете лични мерки за възстановяване на здравето си. Научете се как да командвате организма си, да го лекувате и да събудите съзнанието си. Когато се научим да уважаваме и пазим дебелото си черво чрез внимателно ежедневно прочистване, ще запазим майката на всички органи и веднъж завинаги ще приключим с ефекта на доминото.

Резюме на статията

 • Червата се наричат „втори мозък”, защото в тях се помещава 85% от имунната система на организма.
 • Когато дебелото черво се превърне в септична яма, това е пусковият механизъм на „ефекта на доминото”, създаващ колонии от паразити, които могат да доведат до рак.
 • Когато естествено откриващите се колонии от кандидозни дрожди в организма мутират в Candida Albicans, те се превръщат в смъртоносен хищник.
 • Някои от основните причини за създаване на Candida Albicans са:
  • Приемът на храна с високо съдържание на рафинирани въглехидрати и захар
  • Консумация на алкохол
  • Прием на орални контрацептиви (препарати за контрол на раждаемостта)
  • Високо-стресов начин на живот
  • Антибиотици – приети по предписание или с храната и водата
 • Candida Albicans пробива фини отвори в стената на дебелото черво, които позволяват на токсичните отпадъци, гъбичките, патогенните бактерии и червеевите паразити да навлизат свободно в кръвообращението. Това състояние се нарича „синдром на раздразненото черво” или „малабсорбционен синдром” и причинява голяма част от автоимунните заболявания в наши дни.
 • Увредените области на организма стават „слаби места (или връзки), които могат да бъдат населени с патологични микроорганизми.
 • Когато се научим да се грижим за дебелото си черво (чрез внимателно прочистване) и да го ценим, ще можем да предотвратим самоинтоксикацията на тялото и да спрем „ефекта на доминото”, при който биха пострадали и другите органи.

Dr. Darrell Wolfe

Сподели
Прочети още статии на тема:

причини за появата на рак

0 Коментара

Няма коментари.

Няма коментари. Ако желаете напишете вие първи коментар.

Напиши коментар

Напиши коментар

Био масло от коноп с 10% канабидиол - CBD 10 %

Потърсете ни в социалните мрежи