BezRak.com

Прочети още статии на тема:

лекари

д-р Галина Димова

09 септември 2015

д-р Галина Димова - въпроси за микотерапиятаДоктор Галина Димова завършва висшето си образование през 1986 г. във ВМИ гр. София.

Работи като участъков лекар в СЗС, ординатор във В.О. През 1990 г. придобива специалност по Ф. Р. М., а от 1993 г. е завеждащ отделение в СБДПЛР гр. Перник.

Следдипломната ѝ квалификация включва курсове по – електро-диагностика, лазерна терапия, Мануална терапия, специализирана кинезитерапия при деца с ДЦП, кинезитерапия в областта на ортопедията и травматологията, физиотерапия при ССЗ и белодробни заболявания.

Интересът и към холистичните методи на лечение датира от 1990 г.

След 3 цикъла на обучение по рефлексотерапия-АП. спeциализира в областта на белодробните заболявания.

През 2001 г. завършва курс за работа – диагностика и терапия – със СКЕНАР апаратура, а скоро след това и Су Джок терапия. Била е слушател на цикъл лекции на основателя на този метод – проф. Пак Дже Ву.

Участник е в можество конгреси и семинари за методите използвани в интегративната медицина, като има принос за комбинираното приложение на някои техники.

2012 г. завършва курс по фунготерапия в гр. София и курс по биорезонансна диагностика и терапия с немската апаратура Bicom®.

2013 г. участва в семинар, със съдействието на германската фирма Hawlik, за приложението на микотерапията в онкологията.

През 2013 г. е активен участник в учредяването на “Обществото по Лекарствени гъби България” и е негов заместник-председател до 2018 г., когато е избрана за председател.

2016 г. завършва курс по биорезонансна тераpия по Паул Шмид и работа с апаратура Rayonex.

2018 г. завършва двегодишна специализация по клинична хомеопатия.

Член е на „Българския лекарски съюз“ и „Общество по лекарствените гъби България“.

За консултация в областта на микотерапията / фунготерапията или биорезонансен тест, трябва да запазите предварително час. Кабинетът ѝ се намира на ул. Родопи 68, вход в дясно, ет. 2.

д-р Галина Димова: GSM 0878 790 337   скайп bezrak-dr.dimova

 

Контакт с д-р Галина Димова:

  Можете да приложите епикриза.

  Моля, потвърдете желанието си за предоставяне на информация!
  Потвърждавам желанието си да предоставя информация, свързана с актуалното ми здравословно състояние, както и изричното си съгласие за обработването на съдържащите се в тази информация лични данни, които може да се отнасят до здравето в съответствиe с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни (GDPR) и в съответствие с Правилата за защита на личните данни на потребителите на Уебсайта http://bezrak.com посочени тук.

  Прочети още статии на тема:

  лекари

  0 Коментара

  Няма коментари.

  Няма коментари. Ако желаете напишете вие първи коментар.

  Напиши коментар

  Напиши коментар

  Продукти с конопено масло от Hemp-products.bg

  Потърсете ни в социалните мрежи