BezRak.com

Прочети още статии на тема:

екип

11 септември 2015

Кои сме ние?

Този портал се обслужва от д-р Диана Дякова, д-р Галина Димова, д-р Лилия Евтимова, д-р Андрей Митевски, д-р Кремена Желева, Свилен Лапаков (натуропат), д-р Жанет Манолова и д-р Катя Николова. Ние решихме да поднесем тази информация на всички хора, които се интересуват от методите за борба с рака използвани както в ортодоксалната медицина, така и в природната, често наричана още комплементарна медицина. В този портал ще откриете голям обем информация за както древни, така и съвременни терапии срещу рака. Тук Ви даваме възможност да зададете своите въпроси към нас и ние с удоволствие ще Ви предоставим всяка информация, която е стигнала до нас и би могла да Ви бъде полезна.

Задайте вашите въпроси относно рака

д-р Диана Дякова

д-р Диана Дякова Завършва висше медицинско образование, степен магистър, лекар в МУ, София. Придобива специалност по акушерство и гинекология и репродуктивна медицина в СБАЛАГ Майчин дом. Работи като ординатор в АГ отделение в Перник, продуктов мениджър в София, началник отдел „Медицински контрол“ и експерт медицински дейности в София.

д-р Галина Димова

Д-р Галина Димова Завършва висшето си медицинско образование във ВМИ гр. София през 1986 г. Работи като участъков лекар в СЗС, лекар вътрешно отделение, завеждащ физиотерапевтично отделение. Курсове по: физиотерапия при белодробни и сърдечно-съдови заболявания, електро-диагностика, лазертерапия, по фунготерапия и биорезонансна диагностика и терапия с немската апаратура Bicom®. Участва в семинар, със съдействието на германската фирма Hawlik, за приложението на микотерапията в онкологията. От 2012 г. работи на немските биорезонансни апарати BICOM за диагностика и терапия. Председател е на „Общество по лекарствените гъби България“.

д-р Лилия Евтимова

Д-р Лилия Евтимова Завършва висшето си медицинско образование във ВМИ – Пловдив. В 35-годишната си медицинска практика е работила като ординатор в БМП – Пловдив, участъков лекар в Пловдив, GP в Либия – Хомс, лекар в кабинет и отделение в Окръжна болница Пловдив. Специализира Вътрешни болести и близо 20 години работи като ендокринолог в ОРБ – Пловдив. Двугодишно обучение по хомеопатична медицина. Фитотерапевт.

д-р Андрей Митевски

д-р Андрей Митевски В периода май 2013 г.- октомври 2015 г. д-р Митевски работи като RMO (Resident Medical Officer) в различни частни болници във Великобритания. Проявява силен клиничен интерес в областта на микотерапията, фитотерапията и натуротерапията като част от комплексното лечение на пациенти с различни (включително и онкологични) заболявания.

д-р Кремена Желева

д-р Кремена Желева Д-р Кремена Желева притежава отлични комуникативни умения и позитивна нагласа при консултации с пациенти. Благодарение на своя трудов стаж, и не само, е натрупала знания за терапевтичните области и е придобила отлично познание на медицинските и алтернативни методи за лечение.

Свилен Лапаков (натуропат)

Свилен Лапаков Още през 1997 г. започва да работи с алтернативни методи за въздействие върху комплексното състояние на човека. Тогава открива кабинет за консултиране заедно с психоложката Ивелина Кръстева във Варна. От тогава започва академичното надграждане и усъвършенстване в алтернативната медицина.

д-р Жанет Манолова

д-р Людмила Желязкова Д-р Манолова е магистър класическа хомеопатия. Практикува биорезонансна диагностика и терапия и фунготерапия /лечение с лекарствени гъби/. Член е на асоциациата на лекарите хомеопати в България, член на Обществото по лекарствени гъби България. „В лекарската си практика се ръководя от основния закон за лечение: Primum non nocere (Предимно не вреди), като прилагам различни допълващи се и природосъобразни методи на лечение, свързани с цялостно въздействие върху организма.“

д-р Катя Николова

д-р Катя Николова Д-р Катя Николова завършва медицина в Медицинска академия, София през 1989 г. От 1989 до 1998 работи в кожно-венерично отделение в общинската болница в гр. Дупница. През 1994 г. придобива специалност по кожни и венерически болести. През 2014 г. завършва две годишно обучение по клинична хомеопатия към „Европейска школа по клинична хомеопатия”. Проявява интереси в областта на фитотерапията, биорезонансна диагностика и терапия, микотерапия.

Прочети още статии на тема:

екип

0 Коментара

Няма коментари.

Няма коментари. Ако желаете напишете вие първи коментар.

Напиши коментар

Напиши коментар

Продукти с конопено масло от Hemp-products.bg

Потърсете ни в социалните мрежи