BezRak.com

Прочети още статии на тема:

лекари

д-р Диана Дякова

04 април 2018

д-р Диана Дякова Д-р Диана Добрева Дякова завършва началното си образование през 1987 г. във Френски лицей „Молиер” в гр. Рио де Женейро, Бразилия.

През 1991 г. завършва средно медицинско образование в гимназия за подготовка на медицински кадри „Жуал де Каштро”, гр. Лисабон, Португалия.

През 1997 г. завършва висше медицинско образование, степен магистър, лекар в МУ, София.

През 2003 г. придобива и специалност по акушерство и гинекология и репродуктивна медицина в СБАЛАГ Майчин дом.

Професионалната кариера на д-р Дякова започва през 2003 г. като Ординатор в АГ отделение на МБАЛ „Р. Ангелова” ЕАД в гр. Перник.

От 2004 г. до 2006 г. работи като Продуктов мениджър (маркетинг стратегии, разработане на пазара на нови продукти) за „Емония фарматех”, София.

От 2006 г. до 2009 г. работи като Специалист акушер-гинеколог в МСЦ „Медива”, София.

В периода 2009-2011 г. работи в СЗОК като началник отдел „Медицински контрол“.

От 2011 г. до 2017 г. работи в МБАЛ „Токуда“ като експерт медицински дейности в отдел „Организация и контрол на медицинските дейности“.

От 2017 г. изпълнява длъжността Специалист акушер-гинеколог в ДКЦ XI ЕООД – София, също така е и Супервайзер във фирма „Нимако СБ“.

От 2018 г. работи като лекар консултант в Др. Биомастер ООД. Владее английски, португалски, испански и френски езици.

За консултация в областта на микотерапията/ фунготерапията трябва да запазите предварително час. Кабинетът ѝ се намира на ул. Лайош Кошут № 24 (до Руски паметник), вътрешен двор, офис 8

д-р Диана Дякова: GSM 0878 401 989

 

Контакт с д-р Диана Дякова:

  Можете да приложите епикриза.

  Моля, потвърдете желанието си за предоставяне на информация!
  Потвърждавам желанието си да предоставя информация, свързана с актуалното ми здравословно състояние, както и изричното си съгласие за обработването на съдържащите се в тази информация лични данни, които може да се отнасят до здравето в съответствиe с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни (GDPR) и в съответствие с Правилата за защита на личните данни на потребителите на Уебсайта http://bezrak.com посочени тук.

  Прочети още статии на тема:

  лекари

  0 Коментара

  Няма коментари.

  Няма коментари. Ако желаете напишете вие първи коментар.

  Напиши коментар

  Напиши коментар

  Продукти с конопено масло от Hemp-products.bg

  Потърсете ни в социалните мрежи