BezRak.com

Прочети още статии на тема:

лекари

д-р Жанет Манолова

12 април 2017

Д-р Жанет Манолова Д-р Манолова е магистър класическа хомеопатия. Практикува биорезонансна диагностика и терапия и фунготерапия /лечение с лекарствени гъби/.

През 1997 г. завършва медицина в Медицински Университет – Пловдив. През периода 1997-1999 – работи в Бърза Помощ. От 2000 г. до 2003 г. работи като лекар Обща практика и Вътрешни болести. През 2001-2003 г. придобива Магистърска степен по Класическа Хомеопатия. През 2007 г. специализира Дерматология. През 2008 – придобива сертификат за работа с лазерни системи. През 2010 г. е сертифицирана за Биорезонансна диагностика и терапия.

Член е на асоциациата на лекарите хомеопати в България, член на Обществото по лекарствени гъби България.

„В лекарската си практика се ръководя от основния закон за лечение: Primum non nocere (Предимно не вреди), като прилагам различни допълващи се и природосъобразни методи на лечение, свързани с цялостно въздействие върху организма.“

За консултация в областта на микотерапията/ фунготерапията трябва да запазите предварително час. Кабинетът и се намира в гр. Пловдив, ул. Петко Д. Петков 62 /срещу Поликлиниката на Военна болница/, тел.: 0888 66 00 65

д-р Жанет Манолова: телефон за контакт с д-р Людмила Желязкова 0888 66 00 65  

 

Контакт с д-р Жанет Манолова:

  Можете да приложите епикриза.

  Моля, потвърдете желанието си за предоставяне на информация!
  Потвърждавам желанието си да предоставя информация, свързана с актуалното ми здравословно състояние, както и изричното си съгласие за обработването на съдържащите се в тази информация лични данни, които може да се отнасят до здравето в съответствиe с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни (GDPR) и в съответствие с Правилата за защита на личните данни на потребителите на Уебсайта http://bezrak.com посочени тук.

  Прочети още статии на тема:

  лекари

  0 Коментара

  Няма коментари.

  Няма коментари. Ако желаете напишете вие първи коментар.

  Напиши коментар

  Напиши коментар

  Продукти с конопено масло от Hemp-products.bg

  Потърсете ни в социалните мрежи