BezRak.com

Прочети още статии на тема:

лекари

д-р Катя Николова

07 юли 2015

д-р Катя НиколоваД-р Катя Николова завършва медицина в Медицинска академия, София през 1989 г. От 1989 г. до 1998 г. работи в кожно-венерично отделение в общинската болница в гр. Дупница.

През 1994 г. придобива специалност по кожни и венерически болести.

От 1999 г. до 2014 г. работи във фармацевтичната индустрия (Балкан Фарма АД, Абот Лабораторис АД, Абот Продъктс ЕООД), като последователно заема различни длъжности – медицински представител, медицински съветник, отговорно лице по лекарствената безопасност и качество, монитор на пост – маркетингови клинични проучвания.

Участва в семинари и обучения, както в областта на конвенционалната медицина, така и в областта на алтернативната природна медицина.

През 2014 г. завършва две годишно обучение по клинична хомеопатия към „Европейска школа по клинична хомеопатия”. Проявява интереси в областта на фитотерапията, биорезонансна диагностика и терапия, микотерапия.

Следи новостите в световната медицинска практика в областта на холистичната медицина по отношение на раково болните и профилактиката на значимите за световното население заболявания. Запозната е с над 30 метода на алтернативната и природната медицина за борба с онкологичните заболявания.

От 2014 г. работи като лекар консултант в Др. Биомастер ООД и е член на „Обществото по лекарствени гъби” в България. Освен това е член на Български лекарски съюз, Българска хомеопатична организация и Българско дерматологично дружество. Владее писмено и говоримо френски, английски и руски език.

Участвала е в семинари по биорезонансна диагностика и терапия в Германия и е завършила курс в град Тамбов, Русия.

За консултация в областта на микотерапията/ фунготерапията трябва да запазите предварително час.

 

Контакт с д-р Катя Николова:

  Можете да приложите епикриза.

  Моля, потвърдете желанието си за предоставяне на информация!
  Потвърждавам желанието си да предоставя информация, свързана с актуалното ми здравословно състояние, както и изричното си съгласие за обработването на съдържащите се в тази информация лични данни, които може да се отнасят до здравето в съответствиe с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни (GDPR) и в съответствие с Правилата за защита на личните данни на потребителите на Уебсайта http://bezrak.com посочени тук.

  Прочети още статии на тема:

  лекари

  0 Коментара

  Няма коментари.

  Няма коментари. Ако желаете напишете вие първи коментар.

  Напиши коментар

  Напиши коментар

  Продукти с конопено масло от Hemp-products.bg

  Потърсете ни в социалните мрежи