BezRak.com

Прочети още статии на тема:

лекари

д-р Лилия Евтимова

01 октомври 2014

Д-р Лилия ЕвтимоваЗавършва висшето си медицинско образование във ВМИ – Пловдив. В 35-годишната си медицинска практика е работила като ординатор в БМП – Пловдив, участъков лекар в Пловдив, GP в Либия – Хомс, лекар в кабинет и отделение в Окръжна болница Пловдив. Специализира Вътрешни болести и близо 20 години работи като ендокринолог в ОРБ – Пловдив.

Като ендокринолог в I-во Вътрешно Отделение участва в създаването на Обучителен център за диабетно болни и в изследователски екип в международни програми за проучване на фармацевтични продукти при диабетно болни в продължение на 5 години до присъединяването ѝ към общността на лекарите-микотерапевти. Следдипломната ѝ квалификация включва ревматология – основен курс, липидни нарушения, ехография на щитовидна жлеза и участие в много международни семинари за обучение и лечение на диабетно болни пациенти.

Вече повече от 20 години се интересува от холистичните методи на лечение. Завършва курсове за следдипломна квалификация към МНЗ по фитотерапия в ИСУЛ – София, обучение в ОКР болница при Др. Памуков и в отделението по фитотерапия към Военна болница – София.

Работила е като фитотерапевт (успоредно със службата и специализацията ѝ по ендокринология в I ВО) в Окръжна болница Пловдив до 2000 г.

През 2006 г. преминава обучение за приложение на лекарствените гъби по методиката на руската онколожка д-р Ирина Филиповна, а през 2007 г. посещава обучителен семинар на Dr. Susanne Ehlers – Германия. Д-р Евтимова е член на “Общество по лекарствени гъби България”.

Скоро след това се обучава за работа с руска апаратура и немския апарат Bicom® за биорезонансно тестване и въздействие върху здравето и работи с въпросната апаратура близо 3 години.

Провежда 3,5 г. специализация с диплома по Хомеопатия през 2014 г. към МФ Пловдив. Участва в семинари и курсове по Холистична медицина, Терапията на д-р Бах и Биоенергийна медицина.

Член е на Scientific and Medical Network и е провела няколко семинара по интегрална медицина във Франция, Холандия, Гърция и България (като организатор). Следи новостите в световната медицинска практика в областта на холистичната медицина по отношение на раково болните и профилактиката на значимите за световното население заболявания – стрес, метаболитен синдром и свързаните с него ендокринни проблеми. Запозната е с над 30 метода на алтернативната и природната медицина за борба с онкологичните заболявания.

За консултация с д-р Евтимова трябва да запазите предварително час. Кабинетът ѝ се намира в гр. Пловдив, на ул. Филип Македонски № 37, ет. 2, кабинет 1 (в сградата на “Медлайн клиник”), тел./факс: 032/ 62 24 55 и GSM: 0878 780 742

д-р Лилия Евтимова: 0878 790 336   bezrak-dr.evtimova

 

Контакт с д-р Лилия Евтимова:

  Можете да приложите епикриза.

  Моля, потвърдете желанието си за предоставяне на информация!
  Потвърждавам желанието си да предоставя информация, свързана с актуалното ми здравословно състояние, както и изричното си съгласие за обработването на съдържащите се в тази информация лични данни, които може да се отнасят до здравето в съответствиe с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни (GDPR) и в съответствие с Правилата за защита на личните данни на потребителите на Уебсайта http://bezrak.com посочени тук.

  Прочети още статии на тема:

  лекари

  0 Коментара

  Няма коментари.

  Няма коментари. Ако желаете напишете вие първи коментар.

  Напиши коментар

  Напиши коментар

  Продукти с конопено масло от Hemp-products.bg

  Потърсете ни в социалните мрежи