BezRak.com

Прочети още статии на тема:

лекари

д-р Андрей Митевски

06 ноември 2015

д-р Андрей Митевски и микотерапията Д-р Андрей Митевски е роден на 6.12.1972 г.

Завършва Езикова гимназия с преподаване на Английски език в Стара Загора през м. май 1991 г. Същата година е приет да следва медицина в Тракийски Университет-Медицински факултет в гр. Стара Загора. През 1997 година се дипломира като Магистър по медицина с отличен успех от държавните изпити. Започва работа през февруари 1998 г. в Общинска болница гр. Раднево, където работи до октомври 1999 година като ординатор в АГО и ОАИЛ.

От oктомври 1999 г. до aприл 2013 г. работи в МБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“ АД Стара Загора като анестезиолог-реаниматор в ОАРИЛ. Специализира клинична специалност по Анестезиология и Интензивно лечение от април 2002 г. до април 2006 година.

През декември 2006 г. придобива права на Специалист по Анестезиология и интензивно лечение след положен успешно изпит за специалност пред комисия от Медицинска Академия- София. Има курсове за следдипломна квалификация по: „Фибробронхоскопия за нуждите на анестезиологията и Интензивното лечение“, „Парентерално и ентерално хранене при критичноболни пациенти с нарушения в хомеостазата“, „Регионална анестезия за нуждите на Акушерството и Гинекологията и Ортопедията“, „Обезболяване и борба с хроничната болка“.

Успоредно с работата си на анестезиолог-интензивист, д-р Митевски работи в областта на фармаиндустрията. От 2003 г. до 2014 г. работи като медицински представител на половин работен ден в АстраЗенека България. Отговаря за Онкология и Болничен пазар в Югоизточна България.

В периода май 2013 г. – октомври 2015 г. д-р Митевски работи като RMO (Resident Medical Officer) в различни частни болници във Великобритания. Проявява силен клиничен интерес в областта на микотерапията, фитотерапията и натуротерапията като част от комплексното лечение на пациенти с различни (включително и онкологични) заболявания.

От началото на октомври 2015 г. става част от екипа на компания Доктор Биомастер като медицински консултант за гр. Стара Загора и региона.

За консултация в областта на микотерапията/ фунготерапията трябва да запазите предварително час. Кабинетът му се намира в ул. Цар Калоян 30 (до сградата на Електроснабдяване), GSM: 0878 780 491

д-р Андрей Митевски: GSM 0878 780 306   Скайп bezrak-dr.mitevski

 

Контакт с д-р Андрей Митевски:

  Можете да приложите епикриза.

  Моля, потвърдете желанието си за предоставяне на информация!
  Потвърждавам желанието си да предоставя информация, свързана с актуалното ми здравословно състояние, както и изричното си съгласие за обработването на съдържащите се в тази информация лични данни, които може да се отнасят до здравето в съответствиe с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни (GDPR) и в съответствие с Правилата за защита на личните данни на потребителите на Уебсайта http://bezrak.com посочени тук.

  Прочети още статии на тема:

  лекари

  0 Коментара

  Няма коментари.

  Няма коментари. Ако желаете напишете вие първи коментар.

  Напиши коментар

  Напиши коментар

  Продукти с конопено масло от Hemp-products.bg

  Потърсете ни в социалните мрежи